Szervezze ki a raktározást és csomagolást.

Szervezze ki a raktározást és csomagolást.

Nem csak ideje szabadul fel, hanem költségeit is csökkenti! 

 

Mit foglal magában a bérraktáozás és milyen esetben éri meg webshopjának a bérraktározási szolgáltatást igénybe venni? Miért lehet ez anyagilag is előnyösebb?

A bérraktározási szolgáltatás az áru tárolásán kívül a küldendő csomagok összeállítását és csomagolását (komissiózását) is magában foglalja. A bérraktározási szolgáltatást használó ügyfeleinkkel az együttműködésünk előtt egyeztetjük a csomagolási  igényeit, így a csomag összeállítás során a raktárosaink a nálunk eltárolt árukészletből állítják össze a csomagokat, illetve helyezik a csomagba a kívánt egyéb kiegészítőket pl. a prospektusokat, ajándékokat vagy kuponokat. 

Úgy indulnak útnak a csomagjai mintha saját kezűleg készítené el a vevőinek.

Így nem csak felszabadulhat az ideje a csomagolással töltött idő alól, de nem kell saját raktárt fenntartania, és külön munkaerőt is fizetnie a raktározási és csomagolási feladatok elvégzésére.

Saját raktározásnál további problémát jelent a csomagolóanyagok rendszeres beszerzése illetve a beérkező áru fogadása és elhelyezése, ezen kívül nagyon fontos szempont, hogy nem szükséges személyes jelenlétet biztosítania sem az áruátadáshoz sem a beérkeztetéshez.

A saját raktárnál akkor is teljes területre fix havi díjjal kell számoljon, ha az árukészlet leapad és csak egy  részét foglalja el a területnek ellenben bérraktározási módszernél a tárolt mennyiség függvényében kell raktározási díjat fizetni.

Gondolja végig, hogy mennyi előnnyel járhat és mennyi költségtől tudja megszabadítani cégét. Így a napi operatív feladatok helyett valóban a cégét irányíthatja. Szervezze ki a logisztikáját, és koncentráljon a növekedésre!